Oferte city breakOferte Early Booking 2014Oferte Revelion 2015Oferte Crăciun 2014Oferte specialeOferte litoral 2015Oferte de ski 2014Oferte circuite
Caută

Exclusive Holidays!

Cautare rapida


Cazare Hotel Union Cazare Hotel 3 stele Hotel Union 3*, Oferte Eforie Nord, Oferte Litoral 2014, Inscrieri Timpurii 2014, Oferte Speciale

Oferte Romania 2014, Oferte Eforie Nord 2014
Hotel Union

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Hotel UnionHotel Union
Hotel UnionHotel Union
Hotel UnionHotel Union
Hotel UnionHotel Union
Hotel UnionHotel Union


  Prezentare

  Dotari generale: hotel cu 3 nivele, 71 camere duble, restaurant, terasa, bar de zi, piscina in aer liber cu acces gratuit, parcare auto gratuit, in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, pastrare valori (seifuri electronice) gratuit.

  Dotari camere:  2 paturi/ pat matrimonial, cabina de dus, balcon, telefon, cablu TV, minibar, aer conditionat, internet wireless.

  Servicii masa: mic dejun inclus bufet,  pranz si cina sub forma de bonuri valorice.

  Facilitati copii in camera cu 2 adulti: copii de pana la 2 ani au reducere 100% la mic dejun, dar nu au dreptul la pat propriu; copii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare al unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; copii intre 7 si 14 ani achita 50% din tariful de cazare al unui adult in cazul in care solicita pat suplimentar si 100% micul dejun; copii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun. Se accepta maxim un pat suplimentar in camera.

  Este permis accesul cu animale de companie: 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

  Localizare

  Adresa: Bd. T.Vladimirescu Nr.26, Eforie Nord, jud.Constanta
  Situare: 100 m de faleza
  Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare


  Oferte Romania 2014, Oferte Eforie Nord 2014