Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Despre noi

Bine ai venit la MONDIAL TOUR!

Îţi adresez aceste rânduri în numele unei echipe de specialişti în turism, echipă pregatită să satisfacă exigenţele tale, fie că este vorba de o călătorie personală sau de afaceri, planificarea unei vacanţe individuale sau de grup, o ieşire în ţară sau în străinătate. Sunt convins că ai căutat deja pe internet amănunte şi posibilităţi legate de călătorie şi de aceea sunt bucuros că ai ajuns la noi,pentru că noi te putem ajuta să iei decizii corecte raportate la nevoile tale personale. În felul acesta beneficiezi, pe langă preţuri bune, de întreaga noastră experienţă acumulată în ani şi numărată în satisfacţii ale clienţilor nostri.

Deoarece noi suntem legătura de încredere intre industria turismului şi ceea ce-ţi doreşti tu de la vacanţă, faptul că ai apelat la noi te scuteşte de riscurile unui salt cu ochii închişi în necunoscut, asta deoarece într-o călătorie pot apărea şi aspecte neplăcute, fără ca în tot acest timp să-ţi răpească din ineditul explorării unor locuri noi, din farmecul descoperirii sau din tihna unui peisaj familiar. În ceea ce priveşte serviciile pe care ţi le oferim, ne-am permis să fim cât mai complecşi, în ceea ce ţine de diversitate şi cât mai selectivi, în ceea ce priveşte calitatea.


Beneficiind de o experienţă îndelungată pe piaţa serviciilor din turism, MONDIAL TOUR este unul dintre principalii touroperatori din România, definindu-se în acest peisaj prin calitatea şi promptitudinea serviciilor, prin standardele înalte întreţinute şi şlefuite de o echipă de adevăraţi profesionişti. Am investit deasemenea în pregătirea unei echipe performante de specialişti precum şi într-o bună infrastructură de comunicare. Principalul nostru obiectiv este creşterea nivelului de satisfacţie a clientului, iar pentru îndeplinirea acestuia ne-am propus să ne impunem şi să menţinem standarde ridicate în serviciile noastre. Iată care sunt trei dintre avantajele majore ale colaborării cu noi:

• un bun management al timpului - graţie sistemului de rezervări on-line, sistem dedicat rezervării de servicii interne şi externe, precum şi a serviciului de consultanţă on-line, deservit de un centru operaţional de tip callcenter
• calitate a serviciilor - datorată unui management integrat, unei bune asimilări a informaţiilor şi afilierii noastre la importante organizaţii interne şi internaţionale de profil
• putere financiară – pârghii de negociere solide, programe de creditare şi parteneriate strategice.

Printre clienţii noştri, se numără atât corporaţii cât şi turişti individuali care ne-au oferit încredere şi se bucură de întreaga noastră atenţie.


Compania este structurată pe următoarele departamente:

Bilete de avion / Ticketing - Prin intermediul acestui departament, asigurăm rezervări şi emiteri de bilete de avion pentru orice companie aeriană, cu plecări din orice aeroport din lume, la tarife speciale – negociate cu companiile aeriene. Oferim tarife şi condiţii speciale pentru firme/corporaţii/organizaţii – mai mult, în cadrul contractelor corporate, asigurăm livrarea biletelor de avion în format electronic, precum şi agenţi de travel sau ticketing dedicaţi companiei client.

Pentru o mai buna operabilitate, dispunem de un modul de rezervare automat prin care se poate rezerva, emite si achita online - www.mondial-tour.ro/bilete_avion/ .

Corporate - servicii complete pentru călătorii de afaceri

Această secţiune este într-o strânsă legatură cu toate celelalte departamente. Prin intermediul acesteia asigurăm rezervări pentru cazare în hoteluri din marile oraşe ale lumii (peste 200.000 de hoteluri în toată lumea) utilizând 6 sisteme internaţionale de rezervare on-line, rent-a-car, transferuri / aeroport-hotel-aeroport. Rezervările şi plăţile pe acest segment se pot face online, la www.mondial-tour.ro Se pot face deasemenea:
• rezervări cazare în principalele oraşe din România, la tarife speciale de agenţie , în baza contractelor cu peste 300 unităţi hoteliere din ţară.

Rezervările se pot face şi on-line, la www.mondial-tour.ro
• asigurări medicale, de bagaje, carte verde şi orice tip de asigurări
• organizări de congrese, conferinţe, meeting-uri de afaceri, oferind un pachet de servicii complet
• rezervări cazare, alimentaţie, transferuri, bilete de avion, alocare săli de conferinţă complet echipate, realizare materiale publicitare specifice, asistenţă şi secretariat, primire-predare delegaţi, programe sociale pentru participanţi, excursii post congres, asigurări de călătorie, etc.


MONDIAL TOUR se poziţionează în prezent ca fiind unul dintre principalii touroperatori la nivel naţional. Pentru turismul intern oferim vacanţe în întreaga ţară. Prin intermediul nostru puteţi opta pentru vacanţe la munte, în staţiuni balneare, în pensiuni agroturistice şi pe litoralul românesc al Mării Negre, destinaţii pentru care contractăm în fiecare an aproximativ 6500 locuri de cazare, în peste 200 hoteluri de 1 până la 5 stele, la tarifele cele mai competitive. Rezervările si platile se pot face on-line în sistemul de rezervări MONDIAL TOUR www.mondial-tour.ro .

Turism extern outgoing - rezervări de vacanţe în Europa şi întreaga lume

Pentru destinaţii externe, MONDIAL TOUR vă oferă vacanţe în Turcia, Grecia, Spania, Croaţia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, operând curse charter cu avionul şi autocarul, pe toata perioada sezonului de vară. Se poate opta deasemenea pentru un număr mult mai mare de destinaţii externe, printre care Tunisia, Egipt, Malta, Dubai, etc., prin intermediul operatorilor mondiali.
În sezonul de iarnă organizăm vacanţe de schi în Austria, Slovacia, Italia, Franta şi Elveţia.

Turism extern incoming - programe turistice în România pentru turiştii străini

Suntem aşadar în măsură să oferim programe turistice de o reală calitate în România, pe trasee şi în unitaţi hoteliere selectate, cu asistenţă de specialitate oferită de ghizi atestaţi si personal specializat.