Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Hoteluri, Oferte Germania

Cazare Berlin, Hotel Andel's Oferte Germania 2014

Este unul dintre cele mai moderne hoteluri din Berlin, cu facilitati de 5 stele, oferind un bar panoramic cu o vedere fantastica de la etajul 11 asupra Berlinului si a

Cazare Germania Berlin - Dresda – Potsdam – Hamburg Oferte Germania 2014

Ziua 1. BUCURESTI – BERLIN Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei la ora 12:30 si imbarcare la cursa companiei


Pozitionare pe harta

 

Imagini

 

Prezentare

Germania


Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland Sunet ascultă), acronim RFG, colocvial Germania, este un stat în Europa Centrală. Face parte din organizații internaționale importante precum Consiliul Europei (1951), OCDE, Uniunea Vest-Europeană (1954), NATO (1955), Uniunea Europeană (1957), ONU (1973), OSCE și din zona euro. Se învecinează la nord cu Marea Nordului, Danemarca și Marea Baltică; la est cu Polonia și Republica Cehă; la sud cu Austria și Elveția; iar la vest cu Franța, Luxemburg, Belgia și Olanda. Teritoriul Germaniei acoperă 357.021 de kilometri pătrați (137.847 mile pătrate), într-o zonă cu climat temperat. Germania are cea mai mare populație dintre statele membre ale Uniunii Europene (82 de milioane de locuitori).

Germania este o republică federală parlamentară alcătuită din 16 state numite Landuri (în germană Länder). Capitala fedelală și cel mai mare oraș este Berlin.

Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume. Germania este unul din principalele state exportatoare, deține o poziție-cheie în Uniunea Europeană și menține o multitudine de parteneriate strânse la nivel global. Cercetarea științifică și tehnologică din Germania este recunoscută ca cercetare de vârf la nivel mondial.

Teritoriul Germaniei acoperă 357,021 km², dintre care 349223 km² sunt terenuri, relieful fiind preponderent muntos, iar 7798 km² sunt ape. Se plasează pe locul șapte în Europa după suprafață și pe 63 la nivel global. Altitudinea variază de la munții Alpi (cel mai înalt punct: Zugspitze la 2962 metri) în sud, până la țărmurile Mării Nordului (Nordsee), în nord-vest și Marea Baltică (Ostsee), în nord-est. Între acestea se află zonele de munte împădurite din Germania Centrală și terenurile joase din nord (cel mai jos punct: Wilstermarsch la 3.54 metrii sub nivelul mării), traversată de câteva râuri majore ale Europei, precum Rin, Dunărea și Elba.

Germania are cele mai multe granițe cu țările europene, decât oricare alt stat din Europa. Se învecinează în nord cu Danemarca, în est cu Polonia și Republica Cehă, în sud cu Austria și Elveția, în sud-vest cu Franța și Belgia iar în nord-vest cu Olanda. Capitala Germaniei este Berlin.