Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Hoteluri, Oferte Bulgaria 2018, Oferte Lozenets 2018

Cazare 2018 Lozenetz Hotel Merlin Oferte Bulgaria 2018, Oferte Lozenets 2018

Hotelul Merlin***  este situat in satul de vacanta Lozenets, in partea sudica a litoralului Bulgariei la Marea Neagra, la o distanta de 70 km de Aeroportul


Pozitionare pe harta

 

Imagini

Lozenets, Bulgaria Lozenets, Bulgaria 
Lozenets, Bulgaria Lozenets, Bulgaria 
Lozenets, Bulgaria Lozenets, Bulgaria 
Lozenets, Bulgaria Lozenets, Bulgaria 

Prezentare

Lozenets


Lozenets este un sat situat la circa 60 km sud de Burgas, intre localitatile Kiten si Tsarevo, fiind o locatie potrivita pentru persoanele care doresc un concediu linistit si accesibil. Desi satul in sine este extrem de mic, marea majoritate a caselor particulare se inchiriaza la tarife foarte accesibile, iar o parte dintre acestea au fost transformate in hoteluri sau aparthoteluri confortabile. Tarifele accesibile, plaja larga si nisipoasa si clima foarte prietenoasa atrag din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Lozenets din Bulgaria beneficiaza de 3 plaje, una fiind accesibila din orice unct al satului in maxim 5 minute, cealalta fiind situata la circa 15 min. de mers, dar este foarte spectaculoasa, si o a treia plaja (mai mica) la care se ajunge doar cu masina.
Satul dispune de scoala de surf, caiac, centru de inchirieri biciclete, posibilitate de excursie pe raul Ropotamo din apropiere.