Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Oferte Franta 2018, Oferte Paris 2018 Early booking Paris Cazare Paris City Break Paris 2018 avion si cazare incluse

Hoteluri, Oferte Franta 2018, Oferte Paris 2018

Sejur 2014 Paris Ibis Paris Berthier Porte de Clichy Oferte Franta 2014, Oferte Paris 2013-2014

Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur,  la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si


Pozitionare pe harta

 

Imagini

 

Prezentare

Paris


Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

Orasul are o bogata viata culturala, adapostind o multime de muzee, care mai de care mai impunator, respirand aerul a zeci de veacuri de existenta si de istorie zbuciumata. O vizita la Luvru, spre exemplu, nu-l poate lasa indiferent nici pe cel mai exigent turist. Aceeasi impresie o lasa vizitatorului, dornic de peisaje uluitoare, Musee d'Orsay, Centrul Georges Pompidou, Muzeul Rodin, Muzeul Picasso sau lantul de muzee cu un anume parfum de epoca: Muzeul Papusii, Muzeul Vietii Romantice si, nu in ultimul rand, Muzeul Parfumului. Teatrele, librariile si cinematografele sunt mai tot timpul anului pline. ~n zeci de biserici se tin concerte de muzica clasica ori ghospel, multe dintre ele gratuite. Alaturi de locurile amintite mai sus, bine cunoscute turistului de pretutindeni, exista, intre granitele Parisului, foarte multe alte tinuturi de vis, care-si asteapta vizitatorii. Colturi verzi retrase, scuaruri, magazine cochete, stradute pline de magazine dichisite, parculete. Cat despre biserici si catedrale, Parisul realmente nu duce lipsa. Cei care au trecut frontiera uriasei metropole pariziene s-au convins ca pentru a cunoaste binisor orasul au nevoie de cel putin o luna de zile.