Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Oferte Egipt, Oferte Safaga Oferte Safaga 2015 prin Mondial Tour, Oferte Egipt 2015, Early booking 2015

Hoteluri, Oferte Egipt, Oferte Safaga

Hotel Holiday Inn Resort EGIPT, Safaga

  Hotel Holiday Inn Resort Safaga Palace este situat la 55 km de aeroport, la 60 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Deschis în anul1995, ultima

Hotel Lotus Bay Safaga Beach Resort & Gardens EGIPT, Safaga

  Hotel Lotus Bay Safaga Beach Resort & Gardens este situat la 60 km de aeroport, la 75 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Deschis în

Hotel Menaville EGIPT, Safaga

  Hotel Menaville Safaga este situat la 60 km de aeroport, la 78 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Deschis în anul 1991, ultima renovare

Hotel Shams Resort EGIPT, Safaga

  Hotel Shams Safaga este situat la 60 km de aeroport, la 70 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Deschis în anul 1991, ultima renovare - 2006 .

Hotel Amira EGIPT, Safaga

  Hotel Amira Safaga este situat la 50 km de aeroport, la 82 km de centrul orasului Hurghada, pe linia a doua de la mare. Deschis în anul 1998, ultima

Hotel Nefertari Resort EGIPT, Safaga

  Hotel Nefertari Safaga este situat la 80 km de aeroport, la 95 km de centrul orasului Hurghada, pe prima linie de la mare. Deschis în octombrie 2004 .


Pozitionare pe harta

 

Prezentare

Safaga

 

Safaga este un loc pentru cei care carora le place apa, in special in aceasta zona concentratia de sare este benefica pentru piele.

Localitatea gazduieste doua lanturi de corali, Tobia Arbaa siTobia Hamra care se intind de-a lungul liniei de tarm si constituie o resursa excelenta de animale marine speciale. Majoritatea locurilor unde se fac scufundari sunt doar la 1 ora – doua distanta de tarm.

Safaga este cunsocuta si prin faptul ca din statiune se poate ajunge la Muntele Claudianus.

Cel mai mare si mai bine conservat vestigiu roman din Desertul de Est este cariera de la Muntele Claudianus care a antrenat in trecut o forta de munca formata din 1000 de mineri si soldati. Unele ruine s-au pastrat si astazi, se pot vedea  mici locuinte, staule, bai, bucati din columne din granodiorit care erau transportate catre Roma pentru ridicarea si infrumusetarea templelor  romane. O astfel de columna avea si 16 metri lungime, cantarind peste 200 tone.

 

In anul 1993 in Safaga a fost sustinut Campionatul International de Windsurf, acest sport castigandu-si  renumele in aceasta zona.