Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Hoteluri, Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sarafovo 2018

Cazare 2018 Sarafovo Hotel Atlantis Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sarafovo 2018

Hotelul Atlantis*** este situat in statiunea Sarafovo, la doar 100 m de plaja, 10 minute de centrul orasului Burgas si 5 minute de aeroport.   Descrierea unitatii


Pozitionare pe harta

 

Imagini

Sarafovo, Bulgaria Sarafovo, Bulgaria 
Sarafovo, Bulgaria Sarafovo, Bulgaria 
Sarafovo, Bulgaria Sarafovo, Bulgaria 
Sarafovo, Bulgaria Sarafovo, Bulgaria 

Prezentare

SarafovoSarafovo este unul dintre cele mai noi cartiere ale orasului Burgas, cel mai mare oras din sud-estul Bulgariei, centru turistic si commercial. Sarafovo mai este denumit si “Beverly Hills-ul Bulgaresc” pentru ca este locul preferat de locuit al persoanelor instarite ale orasului, aici intalnindu-se cele mai frumoase case.

Cartierul este situat la 10 km de centrul orasului Burgas si are o populatie de aproximativ 4000 locuitori in peste 1300 de case. Pozitia sa pe un deal al coastei Marii Negre ofera o panorama deosebita asupra Golfului Burgas si asupra oraselor Pomorie si Sozopol. Dispune, de asemenea de o plaja nepopulata cu nisip.

Combinatia excelenta intre mare, soare si conexiunile convenabile de transport au facut din Sarafovo o statiune atractiva. Numarul de hoteluri si spatii de cazare creste de la un sezon la altul. Acest lucru ofera turistilor posibilitatea de a petrece vacante de neuitat la malul Marii Negre. Turismul este principala activitate a localnicilor pe timpul verii, numarul populatiei crescand la 10-12000 locuitori. Un avantaj il reprezinta Aeroportul Burgas care se afla la mai putin de 1 km distanta, precum si statiunea Pomorie la doar 7 km. Motivul pentru care regiunea Burgas este cunoscuta in toata lumea este faptul ca aici se ofera conditii pentru toate gusturile.

In viitor se va construe un port modern de yahturi, lucru care va creste calitatea serviciilor oferite de statiune.