Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Hoteluri, Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sinemorets 2018

Cazare 2018 Sinemorets Hotel Asti Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sinemorets 2018

Hotel Asti din Sinemorets este situat pe faleza inalta, la circa 200 m. de plaja Butamiata, vis-a-vis de hotel Bella Vista. Pana la plaja se ajunge foarte usor. Din hotel

Cazare 2018 Sinemorets Hotel Bella Vista Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sinemorets 2018

Hotelul Bella Vista**** se afla pe plaja in orasul Sinemorets, la o distanta de 96 km de orasul Burgas.   Descrierea unitatii de cazareHotelul de 4 stele Bella


Pozitionare pe harta

 

Imagini

Sinemoret, Bulgaria Sinemoret, Bulgaria 
Sinemoret, Bulgaria Sinemoret, Bulgaria 
Sinemoret, Bulgaria Sinemoret, Bulgaria 
Sinemoret, Bulgaria Sinemoret, Bulgaria 

Info. asezare

SinemoretsSinemorets este o localitate mica (circa 100 locuitori permanenti) situata in sudul Bulgariei, la sud de Burgas, de Tsarevo, aproape de granita cu Turcia. Sinemorets este situat la confluenta dintre munte si mare in mijlocul rezervatiei naturale Strandja, fiind un loc deosebit de pitoresc prin relief, vegetatie si frumusetea peisajului.

Imbinarea intre munte, padure, coastele stancoase ale marii, intrerupte de golfuri cu apa limpede si plaje foarte curate fac ca acest loc sa aiba un farmec deosebit si unic. Pentru persoanele ce cunosc litoralul Romanesc, Sinemorets poate fi comparat cu statiunea 2 Mai si statiunea Vama Veche. Cei care merg aici in vacanta vor avea parte de multe zile insorite, o temperatura ridicata a marii pe o perioada lunga de timp, de liniste, frumusete, intimitate si un pesiaj marin unic in partea aceasta a Europei.

Sinemorets dispune doar de cateva hoteluri dintre care Bella Vista si Asti sunt cele mai confortabile din zona, restul unitatilor de cazare fiind in general cazari particulare in casele locuitorilor.

Desi o localitate mica, Sinemorets se bucura de 3 plaje largi si impresionante (pe care le puteti accesa si pe harta google prezentata mai sus).

Cele cateva restaurante traditionale "mehana" si "Tavernele" ofera specialitati de peste si alte mancaruri traditionale bulgare.

Sinemorets se afla in imediata apropiere a Parcului National Strandja, astfel se pot efectua drumetii si excursii, atat de-a lungul coastei Marii Negre, catre diverse plaje, cat si in padure, unde se pot explora specii foarte rare de plante si diverse vietuitoare. In imediata apropiere de Sinemorets, raul Veleka se varsa in mare, iar pe rau se pot organiza excursii, se pot inchiria barci; se pot explora golfurile si plajele mai putin cunoscute de turisti.

In Sinemorets se ajunge usor cu masina sau cu transportul in comun (din Burgas sau Tsarevo). Recomandam ca fiind cea mai buna varianta accesul cu masina proprie dar trebuie mentionat ca portiunea de drum dintre Tsarevo si Sinemorets este pe langa frumusetea panoramei marine, un pic dificila de parcurs datorita ingustimi drumului care se intinde pe malul marii,  cat si a lipsei de intretinere a drumurilor din zona.