Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Hoteluri, Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sunny Day 2018

Cazare 2018 Sunny Day Hotel Palace Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sunny Day 2018

Hotelul Palace***** este situat pe plaja la inceputul statiunii Sunny Day.   Descrierea unitatii de cazareRenovat in anul 2004, Hotel Palace***** din Sunny Day

Cazare 2018 Sunny Day Hotel Marina Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sunny Day 2018

Hotelul Marina**** din microstatiunea Sunny Day este situat chiar pe plaja, in imediata apropiere de Hotelul Palace*****.   Descrierea unitatii de cazareFrumoasa

Cazare 2016 Sunny Day Hotel Mirage Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sunny Day 2018

Hotelul Mirage**** din Sunny Day este situat la 30 metri de plaja, in capatul sudic al statiunii Sunny Day (la intrarea in microstatiunea Sunny Day).   Descrierea

Cazare 2018 Sunny Day Hotel Veronica Oferte Bulgaria 2018, Oferte Sunny Day 2018

Hotelul Veronica*** este situat pe mica faleza de deasupra plajei, langa hotelurile Marina**** si Mirage**** (hotelul face parte din acelasi complex hotelier).  


Pozitionare pe harta

 

Imagini

Sunny Day, Bulgaria Sunny Day, Bulgaria 
Sunny Day, Bulgaria Sunny Day, Bulgaria 
Sunny Day, Bulgaria Sunny Day, Bulgaria 
Sunny Day, Bulgaria Sunny Day, Bulgaria 

Prezentare

Sunny Day

 

 

Statiunea Sunny Day este minuscula ca suprafata (150 km²) dar plaja suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor. Este locul perfect pentru un concediu de lux departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi serveste ca locul ideal de promenada.

Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena.

Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.
 

Retineti ca in 1997 in Spania statiunii Sunny Day i s-a atribuit premiul “International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, iar in 1998, la New York – “Golden America Award for Quality.


Plaja

Sunny Day beneficiaza de o plaja cu nisip fin, foarte linistita. Lungimea – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m.