Tip transport:

Oras plecare

Oras plecare

Destinatie

Oras destinatie

Oras destinatie

Regiune

Data de plecare

Numar nopti

Data de intoarcere

Adulti

Copii

Copii

Varsta copil 4

Varsta copil 3

Varsta copil 2

Varsta copil 1

Termenii si Conditiile Rezervarilor

Conditii de rezervare si plata:

Dupa acceptarea ofertei si transmiterea cererii ferme de rezervare  pe mail, Agentia Mondial Tour va elibera o factura proforma pe baza careia  in maxim 24 de ore clientul trebuie sa  achite un avans minim de 30% pentru serviciile comandate- in functie de oferta.

Dupa confirmarea rezervarii, diferenta de plata se va achita cu cel tarziu 1 luna inaintea plecarii, exceptand cazul in care rezervarea este cu Early Booking, unde diferenta trebuie achitata pana la sfarsitul perioadei de Early Booking.

Daca acest avans nu este achitat, rezervarea va fi anulata (fãrã  nici o penalizare).

Rezervarile cu Early Booking sunt supuse unor conditii speciale (nu sunt acceptate modificari de nume, perioada sau anulare)  

 

Modalitate de plata:

Serviciile turistice pot fi achitate la sediul agentiei sau prin transfer bancar in euro sau in lei, la cursul BNR + 2% din ziua platii (in cazul in care se opteaza pentru plata in lei).

Dupa achitarea avansului de  30%, Mondial Tour va elibera “bon de comanda”,si/sau“contractul de  prestari servicii turistice” iar dupa achitarea integrala vor elibera biletele de cazare- acolo unde este cazul, cu numele clientilor si serviciile rezervate (document necesar la frontiera si la receptia hotelului) .

Dupa achitarea serviciilor si confirmarea rezervarii, puteti intra in posesia documentelor direct la sediul agentiei sau prin e-mail (versiune electronica).  

De asemenea, daca sunteti interesati, puteti incheia prin agentia noastra si o Polita Medicala de Asigurare a Calatoriilor sau o Asigurare Storno, la cerere va putem oferi detalii si cotatii de pret.

 

Pentru informatii suplimentare privind procedurile de rezervare, clasificarea hotelurilor si conditii de calatorie, va rugam sa ne contactati.